Eszörf szervíz

Sajnos egyik tesztelésünk alkalmával találkoztunk egy stéggel, ahol az egyik Twin deszkánk csöppet megsérült…🙁
A jó hír viszont, hogy stábunkhoz időközben csatlakozott egy igazi mesterember, aki hozzáértésével és precíz munkájával orvosolni tudja a hasonló sérüléseket és hibákat Nekünk, és főleg NEKTEK!
Ha esetleg érdekel Titeket mesteremberünk szakszerű leírása, ahogy a sérült deszkánkat helyrehozta, íme a rövid története az esetről. Jó tanulmányozást 🙂
“A törést követően először az ép szelek rögzítése az első. Ehhez fog csatlakozni az új üvegszálas héjazat. Ezeknek a széleknek az eredeti síkra kell visszakerülniük. A régi és az új laminát találkozását, mindkét oldal lefózolásával- átfedéssel kell létrehozni a héjazat folytonossága érdekében. Az epoxy gyantás laminát kikeményedése után az új felület csiszolása, majd annak több rétegben történő 2K-s glettelése szükséges. Az elkészült glettelt, még rusztikus felületet kézi csiszolással az eredeti formára kell visszaállítani. Ezt követően maszkolással több színnel, az eredeti design megtartásával történik a festés. Ez 2K-s autóipari festékkel és lakkozással éri el az eredeti állapotát.”