Árajánlatkérés

Az árajánlatkérés, megrendelés menete


Megrendelésedet minden esetben egy árajánlat fog megelőzni, amiben előzetesen tájékozódhatsz elérhetőségink valamelyikén, telefonban, vagy e-mailen. Ennek egyszerű oka az, hogy bizonyos eszörf deszkákat, illetve alkatrészeket raktáron tartunk, amennyiben rendelkezésre áll raktárunkban az Általad megrendelt eszörf deszka típus, vagy eszörf típus alkatrész, Nekünk is gyorsabb és egyszerűbb kiszolgálnunk Téged. A helyszínre szállítás és a kézhezvétel minden esetben megbeszélés alapján történik. Megrendelésed elfogadásának módja minden esetben, részedről aláírt, vagy e-mailben visszaigazolt írásos megrendelő. Szóban elhangzottak alapján nem tudunk teljesíteni sajnos.

Amennyiben nem tudunk raktárról kiszolgálni, az igényelt megrendelést a gyártó által megadott és visszaigazolt szállítási határidőnek megfelelően fogjuk tudni teljesíteni Feléd, kérlek vedd figyelembe, hogy nyári szezonban ez bizonyos esetekben akár több, vagy hosszabb időbe is kerülhet.

Ettől függetlenül, megrendeléseitek részére igyekszünk elképzeléseitek szerint megfelelni és eleget tenni.

Az általunk feltüntetett forintos árak MNB banki € eladást követőek.

Árajánlatkérő űrlap


Kérjük, minden mezőt tölts ki!

Az árajánlatkérésed után munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy a pontos összegekről, kedvezményekről, a fizetés és szállítás részleteiről egyeztessen veled.


    Többet is bejelölhetsz
    Carver XCarver TwinMantaAlkatrészek és kiegészítők